Hansnes Havfiske

På 70 grader nord kan du nå oppleve et fantastisk fiskeeventyr! En storslagen fiskeferie samtidig som vår ville og vakre natur omgir deg.

Her kan du fiske etter torsk, sei, hyse, breiflabb, steinbit og uer – og kanskje biter den mektige kveita på kroken? Det er tatt flere kveiter mellom 100-200 kg her i området så muligheten er så absolutt tilstede. Du vil uansett få en fin tur på havet med våre Arvorbåter – som er meget gode turbåter.

Er du ikke så interessert i fiske?

Vår varierte natur har mange opplevelser å by på – fjellturer i en del merkede løyper i sommerhalvåret og flere oppkjørte skiløyper på vinteren – her er en link til flere turer. Du vil alltid finne en utflukt som passer deg og ditt nivå.

Jaktterreng

Det må også nevnes at det er mange gode jaktterreng i omegnen her og du er hjertelig velkommen til å bo hos oss de dagene du er på jakt.

Hvor er vi?

Du finner oss i Karlsøy kommune rett utenfor Tromsø – omtrent 1 times kjøring fra Tromsø lufthavn. Vi har sentral beliggenhet, rett ved siden av fergeleiet til Reinøya, Vannøya og Karlsøya – som jo også gjør det lett å reise litt rundt i kommunen vår.

Hotell

Våre hotellrom ble oppusset i 2012 og holder god standard. Rommene er relativt store, 18 kvm inkl. bad. Vår nyeste leilighet sto ferdig i mai 2013. Den er ca 115 m2 og har 8 sengplasser fordelt på 3 soverom og en sovealkove, høy standard og havsutsikt. Terasse på utsiden med sitteplasser.

Allergivennlig: Dyr eller røyking tillates ikke.

Våre aktiviteter